High-performance produkter i alle afskygninger.
Et anerkendt og autentisk brand, med nogle virkelig lækre produkter.

Styling

Barberstation er ikke bare en produktline, men 4 barbershops og et Akademi.

Produkterne er udviklet med fagligindsigt, erfaring og inspireret af den klassiske barbershop stil med lidt kant.

Et fornuftigt produkt, til en fornuftig pris.

Modern nordisk brand med en masse at byde på. Alt er vegansk, parabenefrit, ikke testet på dyr og produceret i Sverige. Kvalitet fra den svenske natur.

Goldwell har været ved at genopfinde sig selv, og sit brand. Den nye målsætning for alle frisørartikler. At nå udover alle dine forventninger. Et effektivt, innovativ og professionelt brand der skaber resultater.

Indola er et professionelt brand i øjenhøjde med dig. Indola’s fornemmeste opgave er at sørge for at frisører har alt de har brug for. Så kig i webshoppen og se, hvad de har at byde på.

Ice Cream er Inbrya’s behandling og pleje serie. Ved første blik en sjov og farverig produktline. Men i praksis en funktionel, sikker og effektiv produktserie, der understøtter dig som professionel.

Ligesom Ice Cream ovenover, er resten af Inebrya’s produkter skabt til at understøtte dig og dit håndværk. Så udover at være funktionel, sikker og effektiv, kan du også forvente dig et innovativt og alsidigt brand. Her mangler der intet.

Blondesse er en ny professionelle linje fra Inebrya, alsidig, sikker og komplet til at tilfredsstille alle behov, både i salonen og for kunden derhjemme.

Smukt hår skinner og er farverigt. Smukt hår har en ubenægtelig energi og livskraft bag sig. Det er glæden bag sundt hår, og Joico vision.

Et organisk brand, med fokus på det grønne. Pur frisørartikler er sulfatfri, silikonefri, parabenefrit og veganervenligt. Her er der virkelig investeret tid og penge i både at være god mod miljøet og skabe et kvalitetsprodukt af højkaliber, til en lav pris.

Schwarzkopf behøver ingen introduktion. Branded er synonym for professionel, højkvalitet og moderne produkter.

Frisørartikler & Brands

Frisørartikler, Hårårodukter eller Frisørprodukter, et kært barn har mange navne. Alt hvad vi sælger til dig er nøje overvejet og “håndplukket” efter vores produktfilosofi.

Finder du ikke det brand du søger her, så spørg på det, i formularen under.

Address Sofiendalsvej 83, 9200 Aalborg SV, Danmark