Page frisure på den funky måde 2021
-
Benjamin Martin x Salonbrands

Vi af med en page frisure på den funky måde. I dag er det den sidste Salonbrands x Benjamin Martin video session. I denne sidste episode, viser Benjamin en rigtig flot dame frisure. Denne gang er det Benjamin’s fortolkning af en funky bob (page klipning).

Følg med og se hvordan modellen Mila får et flot grafisk pagehår. Se hvordan der klippes klassisk pandehår og lange skydere, i denne nye variation af en dame frisure 2021.

I videoen kan du se hvordan Benjamin inddeler håret, klipper og styler Mila, med frisørartikler fra brandet DISP, et naturligt og vegansk nordisk brand fra Sverige, til både pleje og styling. Find DISP eller en af vores mange andre brands og frisørartikler i vores webshop, kun for frisører.

Hos Salonbrands tilbyder vi frisør kurser. Der er næsten udsolgt for oktober, så ring på (+45 9818 1000) og book hurtigst muligt.

Vi vil gerne sige tak fordi du så med, og på gensyn. Husk du er altid velkommen til at tage kontakt til os eller blive inspireret og besøge vores frisørsalon indretnings sider, Takumi Beauty og Salondesigns.