frisør inventar

Frisør inventar på en helt ny måde. Super kvalitet og design, til ægte nettopriser. Direkte fra fabrik til din salondør. Uden ekstra omkostninger. Nemt, enkelt og billigere end brugt! Vores inventar er trendy, nyt og i højkvalitet.

Gå blandt andet, på opdagelse på takumibeauty.dk, en konceptside og webshop, hvor du kan tilføje inventar og få sendt et tilbud direkte. Eller få en budgetskabelon til din salon på salondesigns.dk. Dette er bare starten på et spændende frisørunivers, som vi udvikler i samarbejde med dig.

Takumibeauty.dk
Frisørstol
salondesigns

Udregn nemt dit eget budget på siden, eller tag kontakt til os. Vi er altid klar til at snakke indretning, inventar, finansiering, leasingbudget, montering, levering m.m.

Frisør inventar kan være dyrt og besværligt, vi tilbyder hjælp og sparring til alt. Vores faste lave priser, betyder ikke vi har sparret servicen væk!

VI HJÆLPER MED

FINANSIERING & BUDGET

Har du brug for hjælp til finansiering af saloninteriør? Presser banken for at se et startbudget? Måske leder du efter en leasingløsning eller brugt frisør inventar? Det klarer vi også. Vi hjælper gerne med at give et budgetoverblik eller finansiering af saloninventar. Så du kan gå roligt i banken.

INDRETNING OG FRISØRINVENTAR

Søger du inspiration, ideer eller hjælp til nyt frisørinventar og indretning af salon? Så kan du se nogle af de saloner vi har lavet under Inspiration. Vi giver også professionel rådgivning og indretningshjælp, efter dine behov. Med mange års erfaring ved vi, hvor og hvordan frisørstolen skal stå, så der er plads til dig, dit håndværk og dine kunder.

LEVERING & MONTERING

Vi leverer, og vores dygtige håndværkere monterer efter dine ønsker, så du er hurtigst muligt klar til start. Men vores samarbejde slutter ikke når spejlet er hængt op. Der er service og reparation på alle vores produkter. Så hvis uheldet er ude, så står vi også klar til at assistere, læs mere i vores handelesbetingelser eller kontakt os og hør nærmere om hvordan du er stillet.

Book et besøg i et af vores showroom

Address Sofiendalsvej 83, 9200 Aalborg SV, Danmark